Dobrodružství v divočině? Vyrazte na sněžné skútry do Švédska!

Chcete prožít opravdu unikátní dovolenou v krásné arktické přírodě? Řídit sněžné skútry nebo psí spřežení? Rybařit na zamrzlých jezerech? Prohlédnout si slavný ledový hotel ve vesničce Jukkasjärvi a užít si gurmánské hody? Potom rozhodně chcete vyrazit na Arctic VIP Tour do Švédska!

Tým Umbrella Holiday   |   3. 10. 2018

Na tuhle dovolenou jen tak nezapomenete. Je určená vášnivým cestovatelům, kteří dokáží ocenit kilometry a kilometry panenské arktické přírody, kteří si poradí s metr a půl vysokými závějemi, a kteří se nebojí sednout na sněžný skútr nebo do saní tažených sobem.

 

Kilometry krásné přírody

Výlety většinou trvají 3 až 4 dny, a zažijete při nich jízdu na sněžných skútrech, psích spřeženích i sobích saních. Projet můžete stovky kilometrů nedotčené arktické krajiny – přes rozlehlé hory, lesy i kolem jezer. Nocovat můžete v tradičních horských chatách nebo třeba ve světově proslulém ledovém hotelu v Jukkasjärvi. Večer na vás čekají gurmánské hody i kvalitní pití, a když se trefíte do správného termínu, uvidíte i polární záři!

Co všechno během své cesty zažijete, je zcela na vás – all-inclusive program vám ušijeme na míru. Od chvíle, kdy přistanete v Kiruně, až do odletu se nebudete muset starat vůbec o nic. Vše poběží přesně podle vašich přání, tak, abyste si mohli naplno vychutnat krásy unikátní laponské krajiny. A pokud si nejste jistí, co všechno chcete zažít, rádi vám poradíme!

Švédsko polární záře

Sledovat polární záři je nezapomenutelný zážitek

Švédsko sněžné skútry

Během cesty si užijete i špičkovou kuchyni

 

Řízení skútrů je snadné

Několikadenní výlet na sněžných skútrech je vhodný pro každého – ženy i muže všech věkových kategorií (jedinou výjimkou je minimální věk pro řidiče 16 let). Řízení skútrů je jednoduché a zvládne ho opravdu každý – nepotřebujete žádnou předchozí zkušenost. Od průvodců dostanete veškeré potřebné vybavení i oblečení, nemusíte si vozit nic speciálního.

Zkušení průvodci, mezi kterými jsou i domorodí Sámové, vždy přizpůsobí trasu a průběh výletu vašim schopnostem. Nemusíte se tak bát, že byste jako rodina s dětmi nebo staršími lidmi absolvovali stejnou trasu jako parta adrenalinových nadšenců – rychlost, terén i délka cesty, kterou za den ujedete, budou vždy zohledňovat vaše možnosti.

Švédsko sněžné skútry

Řídit sněžné skútry zvládne každý

Švédsko sněžné skútry

Kromě skútrů se svezete i v saních tažených psím spřežením

 

Nejspokojenější zákazníci? Ženy!

Několikadenní výlet na sněžných skútrech arktickým Švédskem je skvělým tipem pro rodinnou dovolenou, partu přátel, kteří mají rádi dobrodružství, jako odměna pro zaměstnance nebo jako zajímavé překvapení pro firemní zákazníky. Počet ubytování je v této lokalitě omezený, proto doporučujeme, abyste si místa rezervovali co nejdříve – ideálním časem pro návštěvu je březen a duben. A jedna poznámka na závěr – ženy jsou vítány! Podle našich zkušeností si dovolenou ve švédské divočině užívají dokonce více než muži!

Švédsko sněžné skútry

Arktická krajina v Laponsku je překrásná

Foto: archiv Arctic VIP tours  

 

Chcete s námi vyrazit do Švédska? Napište nám!

Přečíst více článků